Cart

Puky

slide3Volgens traditie anders!

Het PUKY® succesconcept is qua vorm uniek en drukt maatgevend zijn stempel op de producten en het imago van het merk. Een sterk waardesysteem staat centraal en werkt zowel naar binnen als naar buiten. Consequent, met zin voor verantwoordelijkheid en betrouwbaar. Motivatie en stimulus voor unieke kwaliteit ”Made in Germany”.

Vakhandel. Het PUKY® concept is in Duitsland sinds meer dan 60 jaar gebaseerd op een consequente distributie via de vakhandel.

Waardebehoud & kwaliteit. PUKY® voertuigen hebben op grond van hun hoogwaardige productkwaliteit, jarenlange garantie op onderdelen. Het sterke merk heeft een buitengewoon hoge inruilwaarde en is daarom zeer populair.

Ervaring. PUKY® beschikt over 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, constructie en productie van kindervoertuigen. Deze ervaring wordt door de nauwe samenwerking met externe ontwikkelingspartners, zoals bv. bewegingstherapeuten, kinderartsen, kleuterscholen en scholen ondersteund.

Veiligheid. Van oudsher staat PUKY® voor unieke veiligheid bij kindervoertuigen en beschikt PUKY® over een modern keurings- en testlaboratorium, waar alle PUKY® voertuigen regelmatig getest worden op de vereiste normen en richtlijnen.

Design. PUKY® voertuigen beschikken over een hoogwaardig en doordacht design dat echter niet alleen modegericht maar tegelijkertijd ook veilig en kindgericht is.

Made in Germany. PUKY® voertuigen worden in Duitsland ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd. Een doordacht concept dat een hoge productkwaliteit garandeert.

http://www.puky.nl

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Vr. 9.00 – 18.00 uur
Zat. 9.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

Onze winkels

Bike Totaal Koning & van Tunen
Plantage 136
1943 LR Beverwijk
0251-224167

Bike Totaal Koning & van Tunen
Wijkerbaan 27
1945 SC Beverwijk
0251-230489

Log in

Winkelmand