Over ons

Op 1 april 2012 hebben wij (Ernst en Mariëlle van Zijl) ‘Rijwielhandel Rob van Tunen’ overgenomen. En gingen wij verder onder de naam ‘Rijwielhandel van Tunen’. Van Tunen is al meer dan 40 jaar dé fietsenwinkel op de Plantage in Beverwijk. Onze hoofdmerken zijn Giant, Cortina maar ook Sparta, Giant, Batavus, Cortina, Dutch id en Puky zijn aanwezig in onze winkel. Je vindt bij ons een ruime collectie elektrische-, stads, – en lifestyle fietsen. Voor reparaties kunt u bij ons terecht in onze vakkundige werkplaats.

Per 1 januari 2018 hebben wij ook ‘Koning Tweewielers’ overgenomen. En gingen wij verder onder de naam Bike Totaal Koning.  Koning is al meer dan 60 jaar een begrip op de Wijkerbaan in Beverwijk. De hoofdmerken zijn Gazelle, Dutch id, Batavus, Cortina, Dutch ID, Gazelle, Giant, Loekie, Merida, Sparta. Je vindt hier een zeer ruime collectie elektrische- stads- en lifestyle fietsen maar ook scooters zijn aan het assortiment toegevoegd. Ook zijn er een uitgebreide collectie onderdelen en accessoires aanwezig in de winkel. Voor reparaties kunt u hier zowel voor fietsen als voor bromfietsen terecht in de vakkundige werkplaats.

Wij streven naar de beste service voor onze klanten. Zowel bij de aankoop als tijdens de gebruiksperiode willen wij dat u optimaal geniet van uw fiets. U koopt toch ook alleen een fiets bij de man die ook repareren kan!

Ernst van Zijl
Mariëlle van Zijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *