Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan uw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen u graag en goed. Wij werken aan alle merken fietsen.

Probeer om minimaal één keer per jaar uw fiets een onderhoudsbeurt te geven.  Bent u iemand die dagelijks de fiets gebruikt, dan raden wij aan om twee keer per jaar uw fiets een onderhoudsbeurt te geven. Vooral remkabels en versnellingskabels rekken naar verhouding de eerste periode het meest uit. Wat minder fietsgemak veroorzaakt.

Als u het hele jaar door prettig gebruik wil maken van uw fiets, is een onderhoudsbeurt de oplossing. Uw fiets blijft soepel rijden, de slijtage is minder en je fiets blijft er goed uitzien. Met een onderhoudsbeurt wordt de fiets helemaal nagelopen. Eventuele onderdelen die versleten zijn worden (in overleg) vervangen en alles wordt weer afgesteld, gesmeerd en schoongemaakt. Hierdoor blijft uw fiets in topconditie en veilig in gebruik.
Ook voorkomt u dat door te lang wachten sommige onderdelen zo beschadigen dat ze alleen nog maar vervangen kunnen worden. Dit is vaak bij de ketting die niet bijtijds gespannen wordt. Hierdoor slijten de tandwielen en ketting een stuk sneller en kan het vaak alleen nog geheel vervangen worden.

Servicebeurt optimaal:
E-bike: 77,50
Derailleur fiets: 57,50
Stadsfiets: 77,50

Wij hebben het streven om fietsen dezelfde dag klaar te hebben (voor 12:00 uur gebracht) of de volgende dag. Tenzij er onderdelen besteld moeten worden. Dit gebeurd dan altijd in overleg. Wij zien u graag terug in onze werkplaats!

Voor een onderhoudsbeurt kunt u langskomen zonder afspraak. Vind u het prettiger om een afspraak te maken bel dan een van onze vestigingen:

Bike Totaal Koning – Wijkerbaan 27 – Beverwijk: 0251-230489
Bike Totaal van Tunen – Plantage 136 – Beverwijk: 0251-224167