Klantenservice

Betaalopties

Overboeking

U kunt het bedrag overmaken. U maakt het totaalbedrag – onder vermelding van uw bestelnummer – over op onderstaand rekeningnummer. Na ontvangst van het volledige aankoopbedrag bestellen en/of verzenden wij het product. Vermeld alleen het bestelnummer en geen orderwijzigingen in het betalingskenmerk.

Rekeningnummer: 320 4504 22
Rekeninghouder: Rijwielhandel van Tunen
Bank: Rabobank
Stad: Beverwijk
IBAN: NL16 RABO 0320 4504 22
KvK: 60233532

iDeal (Binnenkort mogelijk!)

Via deze betaalmethode kan u online en veilig via uw eigen bank betalen. Een groot aantal banken in Nederland zijn bij dit initiatief aangesloten, zoals de ABN AMRO, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank en anderen. Bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Meer informatie over betalen met iDeal is te vinden op www.ideal.nl.

Pinnen

Wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze winkel in Beverwijk, kunt u met PIN betalen. Betaalt u met uw pinpas, houdt dan de eventuele betalingslimiet in de gaten. Uw bank kan een limiet hebben op het maximaal te pinnen bedrag. Bij het bestellen op onze website geeft u bij het afrekenen bij opmerkingen aan dat u hier gebruik van wil maken.

Contant

Wanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze winkel in Beverwijk, kunt u contant afrekenen. Bij het bestellen op onze website geeft u bij het afrekenen bij opmerkingen aan dat u hier gebruik van wil maken.

Levering

Verzending

Voor het verzendklaar maken en afleveren van uw bestelling, betaalt u mogelijk een bijdrage. Hieronder een overzicht van deze kosten. Ze staan bij het afrekenen in uw winkelmandje. Bij aankoop van meerdere fietsen of accessoires betaalt u slechts één keer bezorgkosten. Voor sommige producten worden geen bezorgkosten gerekend, maar dit staat altijd bij het artikel vermeld.

Fietsen Gratis
Kinderfietsen en Puky collectie Gratis
Opruimingsmodellen €30,-
Accessoires met een totaalbedrag onder de €50.00 €2,95
Accessoires (zonder fiets) met een totaalbedrag boven de €50.00 Gratis


Lokale Bezorging

Woont u in het volgende postcode gebied dan bezorgen wij uw fiets gratis en persoonlijk thuis! En zetten we zadel en stuur nog op persoonlijke hoogte en krijgt u uitleg voor gebruik. Opruimingsmodellen kunnen niet gratis worden bezorgd.

1941*, 1942*, 1943*, 1944*, 1945*, 1946*, 1947*, 1948*, 1949*, 1951*, 1961*, 1962*, 1963*, 1964*, 1965*, 1966*, 1967*, 1968*, 1969*, 1971*, 1972*, 1973*, 1974*, 1975*, 1976*, 1985*, 1990*, 1991*, 2071*, 2082*

Afhalen

Wanneer uw fiets (rij)klaar staat, krijgt u van ons bericht en dan kunt u de fiets komen ophalen bij ons in de fietsenwinkel op de Plantage in Beverwijk.

Service

Onderhoudsbeurt

Ook na uw aankoop van uw fiets bent u bij Rijwielhandel van Tunen aan het juiste adres. Na 6 maanden kunt u een afspraak maken bij Rijwielhandel van Tunen voor een Gratis onderhoudsbeurt om uw fiets in topconditie te houden.

Garantie

U krijgt de volledige fabrieksgarantie zoals u dit mag verwachten. Ook zullen wij als tussenpersoon dienen tussen leveranciers en u. Voor de exacte garantietermijnen van onderdelen verwijzen wij u naar de website van het desbetreffende merk.

Verzekering

Wij kunnen uw fiets verzekeren bij ENRA fietsverzekeringen.
Bij ENRA zijn fietsverzekeringen af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie.
Geef dit aan bij uw opmerkingen bij het afrekenen of bij afhalen in de winkel.
Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de ENRA website raadplegen. www.enra.nl

Retourneren

U kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:

  • Stuur ons per e-mail (info@rijwielhandelvantunen.nl) een bericht met uw voornemen;
  • Vermeld uw bestelnummer en hetgeen u wilt retourneren;
  • Geef ook aan of u het wilt ruilen of dat u het aankoopbedrag terug wilt;
  • Wij sturen u per e-mail (of post) het retourformulier, dat u in kan vullen en mee kan sturen met de retourzending.

Fiets retourneren, na gebruik of na de 14 dagen te hebben herroepen?

Heeft u al gefietst op uw fiets of betreft het te retourneren product een ander product dan een fiets? Wettelijk is bepaald dat u de koopovereenkomst binnen 14 dagen mag herroepen. Let er op dat u accessoires voorzichtig uitpakt, zodat de verpakking redelijkerwijs in originele staat blijft. En uw fiets kan na het eerste gebruik niet meer (geheel) in nieuwstaat zijn. Dat kan betekenen dat we het door u geretourneerde product niet meer als nieuw kunnen verkopen. Bij terugname na gebruik kan het dus zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt.

Vragen en of opmerkingen?

Heeft u nog vragen en of opmerkingen neem dan contact met ons op via mail of telefoon.