Cart

FMH Motor

Maak van uw eigen fiets een elektrische fiets

Klik op de foto om te vergroten

FMH Motor levert de nieuwe norm en standaard op het gebied van ombouwset elektrische fiets. De FMH Motor ombouwset elektrische fiets is een universele ombouwset die geschikt is voor nagenoeg iedere fiets. Heeft u v-brakes (velgremmen) of rollerbrakes (trommelremmen) of een schijfrem: onze ombouwset elektrische fiets is geschikt.

Na jaren van intensief testen zijn wij van mening de beste ombouwset elektrische fiets te hebben samengesteld. Zo maken wij gebruik van de Panasonic Li-Po 36 volt batterij met de mogelijkheid om deze 1500 maal te herladen. Ook onze lichte, stille 250 watt minimotoren zijn al jaren getest, en voldoen aan onze strenge criteria.
http://www.ombouwsetelektrischefiets.nl


Waarom uw fiets ombouwen?

U beschikt over een goede jonge gebruikte fiets, waarvoor u momenteel niet erg veel terug krijgt bij inruil op een elektrische fiets. Of heeft u een speciale fiets of een fiets waar u erg aan gehecht bent.

Wilt u dan toch elektrisch fietsen? Dan is de FMH Motor ombouwset elektrische fiets dé uitkomst voor u.

Prijsvoordeel ombouwset

Voor minder dan het verschil in prijs tussen een gewone fiets en een elektrische fiets heeft u onze ombouwset elektrische fiets inclusief BTW en verzending.

De FMH Motor ombouwset elektrische fiets bevat alle benodigde onderdelen om je eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets! Echter voor een veel lagere prijs!

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Vr. 9.00 – 18.00 uur
Zat. 9.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

Onze winkels

Bike Totaal Koning & van Tunen
Plantage 136
1943 LR Beverwijk
0251-224167

Bike Totaal Koning & van Tunen
Wijkerbaan 27
1945 SC Beverwijk
0251-230489

Log in

Winkelmand